• foto03.JPG
  • foto02.JPG
  • foto01.JPG
  • foto05.JPG
  • foto04.JPG

Kompania

Luarasi është themeluar në vitin 1992 në Prishtinë. Kompania, që nga fillimi mirrej me përpunimin e gurit dekorativ, duke i dhënë gjithmonë trajtimin e merituar.

Në vitet e fundit Luarasi ka bërë hapa të rendësishëm për rritjen e kapaciteteve, dhe tani njihet për ofrimin e produkteve cilësore dhe shërbimin me teknologji më të avancuar në vend. Përmirësimi i vazhdueshëm dhe hapi me kohën e bënë këtë emër linder në tregun vendas. Kujdesemi për ta gjetur, zgjedhur, përpunuar dhe finalizuar deri në detaj e fundit secilin gurë duke i dhënë standard të përsosur secilës vepër. Asistimi në shumë projekte madhore vendase dhe ndërkombëtare na bënë të krenohemi për atë që kemi arritur, por përgjegjës për të tjerat që sjell e ardhmja.

Bashkëpunimi me shumë Arkitekt dhe Dizejnator vendas dhe të huaj, e vënë në pah më së mire reputacionin edhe besueshmërinë që ka sot Luarasi.

 

Luarasi kruen këto shërbime gjerë në produktin final:

»  Dysheme me pllaka massive
»  Fasada të jashtme
»  Shkallë
»  Oxhake dhe Kamina
»  Aksesorë Kuzhina
»  Banjo
»  Banaqe
»  Mozaiqe dekorative
»  Shtylla dekorative
»  Memoriale

 

… Ekzluzive sipas kërkesës