• foto03.JPG
  • foto02.JPG
  • foto01.JPG
  • foto05.JPG
  • foto04.JPG

Mirë se erdhët në botën tonë...

 

Tek Luarasi, ne kuptojmë rëndësinë e kontrollit në gurin natyral. Ne sigurojmë që porosia të arrijë në kushte perfekte dhe gjithmonë sipas kohës së parashikuar. Produktet e punuara gjerë në fazën finale si ato të: granitit, mermerit, oniksit të gjitha inspektohen në lokalin që është i dedikuar për këtë, që quhet LUARASI Group, e cila është e pajisur me një asortament të gjerë të ngjyrave dhe materialeve eksluzive. Me profesionalizmin dhe përkushtimin e treguar, kompania jonë ka arritur që disa produkte t'i ekspozoj edhe jashtë vendit.